«
Weg met je onzekerheid - voel je beter over jezelf!

Eindelijk verlost van je onzekerheid. Ontdek hoe duizenden soChicken lezers hun zelfvertrouwen een enorme boost gaven.

Helemaal jezelf durven zijn - ongeacht wat anderen van je denken. Klinkt onmogelijk? Het is makkelijker dan je denkt. Deze online cursus is de korte route richting blakend zelfvertrouwen. Ontdek hoe dat zit, en hoe het ook jouw leven kan veranderen.

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

Schijt hebben en eindelijk helemaal jezelf zijn

Jelle HermusPrecies. Schijt. Dat is waar we het over gaan hebben in deze eCursus. Schijt leren hebben aan wat anderen van je denken. Niet om onaardig te zijn. Maar om jezelf te kunnen zijn.

Het is jouw leven, waarom ben je zo vaak bezig met wat anderen van je vinden? Het belangrijkste is dat jij gelukkig bent. Dat jij je leven de moeite waard vindt. Dat jij weet en gelooft dat je het waard bent om succesvol te zijn, liefde te ontvangen en gelukkig te zijn.

We worstelen van tijd tot tijd allemaal met ons zelfvertrouwen. Dat geldt ook voor mij. Hoewel het van buiten altijd lijkt alsof ik alles op orde heb, worstelde ik in het verleden ook met mijn zelfvertrouwen. Ik gebruikte perfectionisme om mijn onzekerheid te verstoppen, en vond mezelf vaak niet goed genoeg.

Heb jij het idee dat je niet goed genoeg bent? Dat je niet helemaal jezelf mag zijn? Dat je moet veranderen voordat mensen van je kunnen houden? Onzekerheid is normaal. Maar dat wil niet zeggen dat het wenselijk is. Een leven vol zelfvertrouwen voelt namelijk ontzettend bevrijdend.

Een leven vol zelfvertrouwen betekent elke dag helemaal jezelf durven zijn. Ja, dat is eng. En het is ook geweldig.

Huh? Ik mag helemaal mezelf zijn?

Helemaal. En weet je wat?

 • Je hoeft niet te veranderen.
 • Je hoeft niet mooier te worden.
 • Je hoeft niet beter te worden.
 • Je hoeft je niet anders voor te doen.
 • Je hoeft zelfs geen assertieve freak te worden, of een arrogante kwast die iedereen laat blijken hoe geweldig hij is.

Wat een opluchting.

Het enige dat je hoeft te doen is jezelf leren accepteren zoals je bent. Moeilijk? Misschien. Maar ik kan je dit vertellen: een leven lang onzeker zijn is veel moeilijker.

En zo moeilijk hoeft het niet te zijn. We zijn bij soChicken sterren in het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom heb ik deze eCursus ontwikkeld. Zelfvertrouwen is belangrijk maar soms lastig. Ik wil dat proces zo eenvoudig mogelijk maken. Met verhalen, opdrachten en open vragen die je aan het denken zetten.

De eCursus is gebaseerd op effectieve psychologische technieken, mijn jarenlange ervaring met mijn werk voor soChicken en persoonlijke anekdotes die je aan het denken zetten. Dat alles is samengepakt in onze nieuwe leeromgeving: soChicken Broednest.

Je volgt deze eCursus in je eigen soChicken Broednest, onze super-effectieve leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven. Je volgt de eCursus online in je eigen account vanaf je tablet, smartphone of pc.

De eCursus begeleidt je stap voor stap naar een leven met meer zelfvertrouwen. Het enige dat je hoeft te doen is lezen, vragen beantwoorden en op de grote knop blijven drukken.

Leef voor jezelf, niet voor anderen

Wat maakt het uit wat anderen van je denken? Weet je, het is jouw leven. Als je het besteedt aan het tevreden houden van anderen, dan is het eigenlijk hun leven. En dat is onzin, want deze mensen hebben al een leven.

Met andere woorden: het is jouw taak om je leven te gebruiken zodat je echt jezelf kunt zijn. Zodat je jouw dromen kunt vormgeven, je eigen fouten kunt maken, je eigen lessen kunt leren.

Met behulp van deze eCursus leer je hoe je respectvol schijt kunt hebben aan wat anderen van je vinden. Niet om te schoppen of om mensen te pesten. Maar omdat je vooral bezig bent jezelf zijn.

 • Word eindelijk helemaal jezelf. En durf altijd en overal jezelf te zijn.
 • Twijfel niet meer aan jezelf. Geloof dat je waardevol bent, en dat je je dromen waar kunt maken.
 • Denk goed over jezelf. Weet dat je genoeg bent.
 • Verminder stress en ervaar meer plezier. Je leven wordt leuker en moeitelozer met meer zelfvertrouwen.

Ja, jij bent goed genoeg. En met behulp van deze eCursus ga je het ein-de-lijk geloven.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

De cursus wordt daardoor steeds beter. Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.1 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 9.5
  “Goed leesbaar, veel praktijkvoorbeelden. Eenn aantal issues die echt een grote impact op mijn zelfbeeld hadden heb ik een redelijk rustig plekje kunnen geven. Ik ga de cursus nog een keer doen. Gewoon omdat ik het proces dat op gang is gebracht bijzonder vind. De mening van anderen doet er niet meer zo toe, en ik wil dat het nog minder gaat worden :-) Dank je wel, Jelle! Mijn leven is in 3 weken een stuk makkelijker en leuker!”
  Diana (51) uit Noord-scharwoude
 • Beoordeling: 9.5
  “Geweldige eCursus over Schijt! Zoveel inzichten waar je wat aan hebt! Eigenlijk zou iedereen deze eCursus "moeten" doen... Je hebt er echt wat aan!”
  Wimke (31) uit Hemrik
 • Beoordeling: 9
  “Deze cursus is een goede oppepper voor je zelfvertrouwen! Ik deed deze cursus in combinatie met Uitstelgedrag, het versterkt elkaar! Laagdrempelig, veel voorbeelden en leuk geschreven. Dank Jelle! ”
  Suzanne (35) uit Houten
 • Beoordeling: 10
  “Prima cursus die mij duidelijk gemaakt heeft waar ik mijn aandacht op moet richten !”
  Bert (92) uit Driehuis
 • Beoordeling: 8.5
  “Deze cusus heeft mij super goed geholpen, om inzicht in zelfvertrouwen te krijgen. Vol humor, erg duidelijk, en helpend. Jelle dankjewel, topper 🙏🏼✨💜 Alice, 47 Harderwijk.”
  Alice (48) uit Harderwijk
 • Beoordeling: 8.5
  “Prettige cursus. Ieder hoofdstuk is prettig opgebouwd en geeft goede voorbeelden die heel herkenbaar zijn. De vragen dwingen je om eens goed bij jezelf te rade te gaan. Ik merkte dat ik mijn eigen valkuilen opeens doorzag en met de tools van de cursus ben ik er mee aan de slag gegaan. Fijn dat je alles kan blijven teruglezen. Was zeer de moeite waard!”
  Marike (55) uit Amterdam
 • Beoordeling: 8
  “Leuke en praktische cursus om met je zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Makkelijk om te lezen en korte modules zodat je iedere dag een beetje verder kunt bouwen aan jezelf!”
  Ilse (44) uit Uddel
 • Beoordeling: 10
  “Het is heel bijzonder dat een eCursus je zo in beweging zet. Mijn leven voor deze cursus en nu is een verschil van dag en nacht. Ik heb mijzelf weer teruggevonden, heb mijn eigen ruimte teruggepakt, heb een nieuwe baan en voel me echt een meer compleet mens! Veel dank daarvoor Jelle!”
  Suzanne (41) uit Heemstede
 • Beoordeling: 9.6
  “Uitstekende cursus. Je kan op ieder moment de cursus weer oppakken waar je gebleven was. Ik vind het ook goed dat het een traject is en je soms moet wachten tot de volgende les die online komt. Voor mij veel herkenbare punten aanwezig waarin ik mij nog bewuster van kan worden. Deze punten worden goed onderverdeeld en per item besproken. Daarnaast worden er vragen gesteld, waarbij je goed in de diepte over je eigen punten moet nadenken. Soms kom je tot de conclusie dat je er nog nooit zo over had nagedacht! Ik heb er zeker veel over geleerd en raad dit iedereen aan! Jeanine, 25, Utrecht”
  Jeanine (27) uit Utrecht

Begin direct en vergroot je zelfvertrouwen in een paar weken

Deze online cursus is de korte route naar blakend zelfvertrouwen. Dat wil zeggen dat je meer resultaat krijgt in minder tijd. Hoe dat kan? Simpel - ik richt me enkel op die paar technieken die écht verschil maken. De rest laten we links liggen.

Minimalisme dus - we richten ons op de essentie!

Om die reden kan deze online cursus je net zoveel resultaat opleveren als een coaching traject. Met het subtiele verschil dat een coachingstraject al snel 300 euro kost.

Ik zou deze cursus kunnen verkopen voor 300 euro, maar dat doe ik niet. Ik wil geen exclusief clubje creëren - ik wil dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de tips.

Daarom is de prijs van de cursus 99 euro. Voor de prijs van twee coachingsessies ontvang je de waarde van een compleet coachingstraject. En je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Maar omdat niet iedereen dit bedrag bij de hand heeft, ben ik begonnen met een experiment. En ik denk dat het je aanspreekt.

Momenteel verkoop ik de cursus namelijk voor slechts 49 euro! Dat is een tijdelijke prijsverlaging van meer dan 50%. Maar zoals gezegd, deze prijsverlaging is een experiment. De prijs kan elk moment weer verhoogd worden.

Ga je deze investering in jezelf maken? Kies je voor de korte route richting blakend zelfvertrouwen? Ik weet dat je er geen spijt van zult krijgen. En gebeurt dat wel - dan heb je 365 dagen garantie en krijg je gewoon je geld terug. Want ik sta volledig achter deze cursus.

Als je je nu inschrijft kun je direct aan de slag - en kun je vandaag nog beginnen met het verbeteren van je leven. Stel je voor hoe fijn het voelt als je je goed in je vel voelt. Hoeveel je kunt bereiken in je leven - je relaties.

Laten we beginnen. Profiteer van de tijdelijke aanbieding en verbeter je leven vanaf vandaag!

Direct aan de slag

Krijg direct toegang tot de eCursus, vergroot je zelfvertrouwen, bevrijd jezelf van onzekerheid en maak je leven leuker dan ooit.

Normale prijs: € 99

Nu: 49

Van dit bedrag investeren wij bovendien vijf euro in een mooiere wereld.

Direct inschrijven

Inhoud van Schijt - Loslaten wat mensen van je denken

Deze eCursus bestaat uit 4 modules en 22 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Je zelfvertrouwen leren begrijpen
 • Module 2 Jezelf leren accepteren
 • Module 3 Verantwoordelijkheid nemen
 • Module 4 Respectvol schijt hebben aan anderen

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de eCursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je Broednest. Het Broednest remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Schijt - Loslaten wat mensen van je denken volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Schijt - Loslaten wat mensen van je denken in je eigen soChicken Broednest, onze super-effectieve leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

Je Broednest helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je Broednest verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Hoe lang duurt de eCursus?

De eCursus heeft een minimumlengte van ongeveer drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Er zijn pauzes ingebouwd zodat je de stof echt verspreidt over meerdere dagen, maar je bepaalt zelf hoe lang je erover wilt doen.

Voor wie is deze eCursus geschikt?

Voor iedereen die zijn zelfvertrouwen stap voor stap wil vergroten. Deze eCursus is bedoeld voor mensen die goed functioneren, maar merken dat ze beperkt worden door een laag zelfbeeld. Indien je lage zelfbeeld op dit moment leidt tot destructief gedrag (verslaving, eetstoornissen etc.), zoek dan hulp via de huisarts.

Wat is mijn Broednest?

soChicken Broednest is onze online leeromgeving. Het is een plek waar je kunt inloggen met jouw persoonlijke wachtwoord, en waar je deze eCursus volgt. En als je klaar bent met deze cursus kun je op elk moment andere cursussen activeren om verder te groeien.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Schijt - Loslaten wat mensen van je denken in je eigen soChicken Broednest. Onze super-effectieve leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 365 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de eCursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Van elke verkoop zetten we €5 aan het werk voor een mooiere wereld. We investeren o.a. in duurzaamheid, eerlijke handel en microkredieten.
Lees meer...

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Krijg direct toegang tot de eCursus, vergroot je zelfvertrouwen, bevrijd jezelf van onzekerheid en maak je leven leuker dan ooit.

Normale prijs: € 99

Nu: 49

Direct inschrijven

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash IBAN bankoverschrijving SOFORT Banking Belfius Direct Net Bitcoin
?