«
Dat leeft een stuk lekkerder

Leven alsof je altijd wind mee hebt - met deze compacte cursus komt je leven razendsnel in de opwaartse spiraal.

Het leven kan makkelijker, leuker en een stuk moeitelozer. In deze compacte cursus ontdek je praktische tips en technieken die je helpen je leven steeds leuker te maken. Zodat het voelt alsof je altijd wind mee hebt. Lekker is dat. :)

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

De cursus bij het boek Steeds leuker

Opwaarts is ontwikkeld om samen te werken met het boek Steeds leuker. Haal meer uit het boek én uit je leven.

In Opwaarts leer je hoe je je leven stap voor stap kunt aanpassen zodat je in een opwaartse spiraal terecht komt. Zodat het leven aanvoelt alsof je altijd wind mee hebt.

Maak kennis met kleine, praktische stappen die je kunt zetten om gelukkiger en succesvoller te worden. Meer resultaat met veel minder moeite.

Maak je leven moeitelozer en leuker met kleine, simpele en bewezen technieken die je vandaag nog kunt toepassen.

Wat leer je in Opwaarts?

Opwaarts barst van simpele, praktische tips die je snel vooruit helpen:

 • Leer hoe je je elke dag gelukkiger en meer tevreden voelt met minder moeite.
 • Ontdek kleine manieren om je dagelijkse problemen op te lossen.
 • Vind technieken om angst eenvoudiger te overwinnen.
 • Ontdek hoe je eenvoudig meer in het moment kunt leven.
 • Leer te genieten van kleine, fijne momenten.
 • Voel je elke dag lekker kalm, blij en positief.

Opwaarts borduurt verder op wat je hebt geleerd in Steeds leuker, met praktische invul opdrachten, prikkelende vragen en leuke oefeningen. Zo breng je de ideeën uit Steeds leuker eenvoudig in de praktijk.

Heb je ook zo'n zin om aan de slag te gaan? Schrijf je dan direct in, je kunt meteen beginnen!

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.4 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 10
  “Jelle bedankt voor deze heldere cursus. Komt op het juiste moment in mijn leven. Alleen maar positiviteit uit deze cursus gehaald. Op naar de volgende cursus!”
  Jean uit Heerlen
 • Beoordeling: 10
  “Deze eCursus is een mooie aanvulling en deels herhaling van de benoemde onderdelen uit het boek. Als het boek weer een beetje is weggezakt is het tijd voor de eCursus. Ik heb zowel bij het boek als bij de cursus aantekeningen gemaakt voor mezelf die ik af en toe teruglees en die me blijvend hebben geïnspireerd. Bedankt!”
  Angelique (49)
 • Beoordeling: 8.8
  “Sinds SoChicken ben ik mijn leven aan het omgooien. En voor een shopverslaafde ambitieuze dame randje workaholic is dat nogal wat. Wat ik doe is de kunst van herhalen. Deze cursus heb ik meeste onderdelen als 2 keer gedaan. De grap is ook dat je elke keer maar 1 klein dingetje oppakt of aanpast. En dat is prima. En dan na een paar weken doe ik de cursus of een les opnieuw. Heb ik nieuwe antwoorden nieuwe problemen en krijg ik niet inzichten. Deze cursus is echt erg fijn. Heb nu ook de cursus zelfvertrouwen. En ook die ben ik van plan meerdere keren te doen. Sochicken heeft zoveel positieve invloed op mijn leven gehad. Ik ben daar echt dankbaar voor.”
  Rian (34)
 • Beoordeling: 10
  “Fantastisch, idd mijn nieuwe leef bijbel! Helemaal top! ”
  Maureen (37) uit Wageningen
 • Beoordeling: 9
  “Inspirende cursus die helemaal aansluit aan het boek. Zeker aan te raden”
  Doris
 • Beoordeling: 9.5
  “Een prima e-cursus voor wie na het lezen van het boek 'Steeds leuker' verdieping zoekt en deze mooie kijk op het leven een vervolg wil geven. Door de cursus blijf je langere tijd attent om je leven simpeler en leuker te maken. En dat werkte voor mij. De stijl van de cursus is prettig en persoonlijk en opgedeeld in hoofdstukken met goed te volgen en haalbare stappen. Kortom; aanrader!”
  Ingeborg (46) uit Lemmer
 • Beoordeling: 9
  “ik las eerst het boek en deed dan de ecursus. Ik ben enthousiast want ik kreeg veel concrete tips en houvasten. het helpt me in mijn groei als mens en ik kan stilaan meer zelf in handen nemen.”
  Pim
 • Beoordeling: 10
  “Een echte aanrader! Je zult na deze cursus het roer omgooien. Je leert hoe je makkelijk positief denkt, jezelf goede gewoontes aanleert en van olifanten weer muggen te maken. Het is een geweldige manier om jezelf weer helemaal bij elkaar te rapen en richting een opwaartse, zo simpel mogelijke spiraal te werken als het allemaal even tegenzit. Hier zul je wat aan hebben voor de rest van je leven! En Jelle, bedankt voor deze geweldige cursus. Ik ben je eeuwig dankbaar.”
  Nick uit Meppel
 • Beoordeling: 9.8
  “Een heerlijke praktische korte cursus, die mij snel helderheid gaf in eigen denken en handelen. Ik heb genoten van de eerlijke, humorrijke schrijfstijl. Handreikingen waren direct toepasbaar, waardoor ik resultaten zag en mij al snel gemotiveerd, blij en tevreden voelde! Ik zal zeker nog een cursus bij hem gaan volgen.”
  Jolanda (39)

Wil je je leven leuker maken en meer uit het boek halen? Schrijf je dan nu in voor Opwaarts en laat je verrassen door de verfrissend simpele tips om sneller vooruit te komen richting vrijheid, blijheid en betekenis.

LET OP - zo krijg je € 20 korting op deze cursus

Als lezer van het boek heb je recht op € 20 korting op de cursus. Hoe werkt dat? Volg dit stappenplan.

 • Bestel eerst het boek hier met gratis verzending. Heb je het boek al in huis? Ga dan naar stap 2. Heb je een boek met een groene 'gratis cursus' sticker op de voorkant? Klik hier.
 • Log in op je eigen eierdoos volgens de instructies in het boek. En vind hier je couponcode.
 • Klik hieronder op de knop, en vul tijdens het afrekenen je couponcode in.

Zo - nu krijg je de aanschafprijs van het boek (€ 20) terug als korting op de cursus. Zo heb je het boek er dus gratis bij!

Direct aan de slag

Ga direct aan de slag en ontdek hoe lekker het leeft als je altijd wind mee hebt.

Nu: 40

Van dit bedrag investeren wij bovendien vijf euro in een mooiere wereld.

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

Inhoud van Opwaarts

Deze eCursus bestaat uit 4 modules en 11 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Blij en gelukkig zijn is simpel
 • Module 2 Slim broeden op een leuker leven
 • Module 3 Duw jezelf verder opwaarts
 • Module 4 Meer blijheid met minder moeite

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de eCursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je Broednest. Het Broednest remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Opwaarts volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Opwaarts in je eigen soChicken Broednest, onze super-effectieve leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

Je Broednest helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je Broednest verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Kan ik deze cursus volgen in mijn eigen tempo?

Jazeker. Nadat je de cursus hebt besteld kun je gewoon beginnen wanneer jij wilt. Het Broednest remt je soms af in je voortgang voor beter resultaat - zodat je niet alle lessen in één middag doorspit. Maar verder kun je alles in je eigen tempo volgen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Levenslang. Als je de cursus hebt besteld blijft deze voor altijd beschikbaar in je Broednest. En niet alleen dat - je krijgt ook automatisch toegang tot alle verbeteringen die ik doorvoer in de cursus.

Kan ik deze cursus ook in boekvorm bestellen?

Nee. Dit is de online cursus bij het boek Steeds leuker. Dit boek is verkrijgbaar in papieren vorm, deze cursus is enkel online toegankelijk via je eigen Broednest.

Kan ik deze cursus ook volgen zonder het boek?

Jazeker. Ik heb het zo ontwikkeld dat de twee elkaar versterken, maar dat ze ook zonder elkaar goed werken. Dus ook als je geen zin hebt om het boek erbij te bestellen zal deze cursus je vooruit helpen.

Ik hoorde dat ik korting kan krijgen?

Kopers van het boek Steeds leuker ontvangen het aankoopbedrag van het boek als korting op deze cursus. Dus als je van plan bent om de cursus te kopen, overweeg dan zeker ook om het boek te bestellen via deze link.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Opwaarts in je eigen soChicken Broednest. Onze super-effectieve leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 365 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de eCursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Van elke verkoop zetten we €5 aan het werk voor een mooiere wereld. We investeren o.a. in duurzaamheid, eerlijke handel en microkredieten.
Lees meer...

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Ga direct aan de slag en ontdek hoe lekker het leeft als je altijd wind mee hebt.

Nu: 40

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash IBAN bankoverschrijving SOFORT Banking Belfius Direct Net Bitcoin
?