«
Eindelijk rust in je hoofd

Alsof er een stralend nazomerzonnetje straalt van binnenuit. Dat is wat deze cursus voor je gaat doen. ☀️

Stel je voor - minder zorgen, minder spanning en minder stress. Je ervaart innerlijke rust, blijdschap en dankbaarheid. Alsof er een zonnetje straalt van binnenuit. In deze cursus laat ik je zien hoe je dit stap voor stap voor elkaar krijgt.

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

De cursus bij het boek Leven met wind mee

Het is wat het is werd ontwikkeld als perfecte metgezel bij mijn tweede boek Leven met wind mee. De cursus helpt je een stap verder te gaan en een laag dieper, zodat je meer resultaat boekt met minder moeite.

De cursus is compact (zodat het niet teveel van je tijd in beslag neemt) en echt ontwikkeld om nieuwe inzichten te realiseren.

Het ontwikkelen van innerlijke rust is anders dan veranderingen in je buitenwereld realiseren. Het gaat soms een beetje tegen je intuïtie in. Als je bijvoorbeeld meer discipline wilt ontwikkelen, dan zijn er allerlei praktische dingen die je kunt doen. Als je meer innerlijke rust wilt realiseren dan moet je vooral leren observeren en minder ondernemen.

Maar geen zorgen – het is allemaal logisch opgebouwd en helder uitgelegd. Ik weet zeker dat deze cursus je zal inspireren en ik hoop echt dat ik je mag helpen om meer innerlijke rust te ervaren.

Je ontdekt hoe je het leven leert accepteren zoals het is, zodat je meer rust en vrijheid ervaart.

Waar we aan werken in deze cursus

In Het is wat het is gaan we dieper in op innerlijke rust. Ik laat je zien wat het is, wat het niet is, wat de misverstanden zijn, waarom je er meer van wilt ervaren en hoe je het stap voor stap voor elkaar krijgt.

We houden het nuchter en zo eenvoudig mogelijk. Geen overbodig gezweef, geen onnodige filosofische hoogdraverij. Ik laat je duidelijk zien hoe het werkt en hoe je er meer van kunt krijgen. Met prikkelende invul opdrachten en praktische oefeningen.

De cursus is de perfecte metgezel bij Leven met wind mee, hoewel zowel de cursus als het boek ook prima op zichzelf staan.

Als je klaar bent met deze cursus heb je een duidelijker beeld van wat realiteit precies is en zul je vaker lachen om je problemen. Precies zoals het hoort, als je het mij vraagt.

Wat leer je in Het is wat het is?

Het is wat het is barst van inspirerende tips en inzichten die je snel vooruit helpen:

 • Ontdek de voordelen van innerlijke rust.
 • Leer het leven meer accepteren zoals het is.
 • Ervaar hoe het voelt om de controle los te laten.
 • Ontdek tips om een druk hoofd te kalmeren.
 • Leer slimmer omgaan met lastige emoties.
 • Ontdek waarom je niet je gedachten bent.
 • Leer wat mindfulness is en wat het niet is.

Het is wat het is borduurt verder op wat je hebt geleerd in Leven met wind mee, met praktische invul opdrachten, prikkelende vragen en leuke oefeningen. Zo breng je de ideeën uit Leven met wind mee eenvoudig in de praktijk.

Heb je ook zo'n zin om aan de slag te gaan? Schrijf je dan direct in, je kunt meteen beginnen!

Als je die verhalen in je hoofd minder serieus neemt, wordt je hele leven een stuk eenvoudiger.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 9.8 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 10
  “Ik ben zo blij met deze cursus. Moeilijke zaken als mediteren en mindfulness zijn ineens zo makkelijk als Jelle het onder handen heeft genomen. Dit is allemaal heel goed te integreren in mijn leven. Ik word er blij van en mijn leven word steeds rustiger. Heerlijk!”
  Haley (32)
 • Beoordeling: 9.9
  “Echt een hele simpele en niet zweverige uitleg over hoe je beter met de dingen om kunt gaan... Je leeft maar 1x en uiteindelijk ligt het allemaal aan hoe je ermee om gaat... je bent zelf de oplossing. Uiteraard zijn er dingen buiten je bereik om die je soms neerhalen l, maar ook hiervoor geldt... hoe ga jij ermee om. Jijzelf , en alleen jij kan hier anders over gaan denken en tegenaan kijken...”
  Dennis (47)
 • Beoordeling: 10
  “Wat een leerzame cursus Jelle! Complimenten voor de manier waarop jij inzichten duidelijk kunt maken... op een luchtige, grappige en simpele manier zeg jij precies hoe het is. Heel leerzaam! Net zoals beide boeken die je geschreven hebt en alle inzichten en inspiratie op SoChicken... Ik ben echt fan van jou geworden! Mooi om tot inzicht te komen hoe simpel het eigenlijk werkt... maar dat je door automatische gedachten patronen helemaal de weg kwijt kunt raken. Het vraagt veel inzet, motivatie en oefening om deze gedachten patronen om te leren zetten in andere gedachten patronen waardoor het leven veel rustiger, fijner, blijer en betekenisvoller wordt! Maar als je eenmaal merkt dat het lukt en dat je ook echt ervaart dat het zo werkt... besef je dat je veel relaxter kunt leven zonder spanning en stress in je lijf. Heel erg bedankt voor je inspiratie Jelle! Ik blijf je volgen! Edgar 43 jaar Hilvarenbeek”
  Edgar (43)
 • Beoordeling: 9.9
  “De cursus is op een leuke, grappige, makkelijk leesbare manier geschreven is. Ik ga er zeker nog 1 doen Zeker een aanrader ”
  Sabrina
 • Beoordeling: 8.8
  “Wat een feestje weer deze eCursus. Mooi passend bij het boek dat ik deze vakantie weer ga lezen...Ik neem ze trouwens alletwee mee. Herhalen en weer vooruit. Jelle bedankt.”
  Adrian (50)
 • Beoordeling: 10
  “Mocht je veel in je hoofd leven, veel gedachten hebben en je druk maken over wat er allemaal komen gaat dan is dit de perfecte cursus om te volgen. Je leert je gedachten niet serieus te nemen, in het hier en nu te leven en een stuk rustiger te worden waardoor het leven gewoon beter wordt. Een echte aanrader!!!”
  Marie-louise
 • Beoordeling: 9.9
  “De cursus "het is wat het is" heeft mij goed op weg geholpen. Het is helder, concreet en vooral nuchter geschreven. De cursus in combinatie met het boek "leven met de wind mee" heeft mij weer nieuwe energie gegeven en vooral de motivatie om verder goed uit mijn burn-out te komen.”
  Nicole (49)
 • Beoordeling: 10
  “Bewust wording is een geleidelijk proces, door deze cursus heb ik een enorme sprong vooruit gemaakt. Dank je wel Jelle!”
  Janine (56)
 • Beoordeling: 10
  “Perfect als werkboek naast het boek, maar ook los te volgen.”
  Faye (32) uit Amersfoort

Opgelet - korting voor lezers van het boek!

Heb je Leven met wind mee al in huis? Dan heb je misschien recht op een gratis cursus. Doorloop hier de checklist.

1. Je hebt het boek mét zwarte 'gratis cursus' sticker op de kaft

Heb je een zwarte 'gratis cursus' sticker op de kaft uit de beperkte oplage? Volg de instructies voorin het boek (naast de inhoudsopgave) en verzilver jouw unieke code hier. Je kunt deze cursus gratis volgen.

2. Je hebt het boek zonder sticker of het eBoek

Als lezer van het boek heb je recht op €10 korting op de cursus. Hoe werkt dat?

Log in op je eigen windmachine volgens de instructies in het boek. Hier vind je een couponcode. Klik hieronder op de knop, en vul tijdens het afrekenen je couponcode in. De korting wordt nu verwerkt. 😁

3. Je hebt het boek nog niet

Bestel eerst het boek, en bestel deze cursus vervolgens met €10 korting (zie tip 2).

Het boek kost €20 en geeft je een korting van €10 euro op deze cursus. Dus je hebt zowel het boek als de cursus voor slechts €40 in totaal. Beste een goeie deal. 😊

Direct aan de slag

Ervaar ook een stralend zonnetje van binnenuit. ☀️

Normale prijs: € 45

Nu: 30

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

Inhoud van Het is wat het is

Deze online cursus bestaat uit 3 modules en 12 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 Zo - lekker rustig
 • Module 2 Het leven nemen zoals het komt
 • Module 3 In het moment komen met minder moeite

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de eCursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je Broednest. Het Broednest remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je Het is wat het is volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft Het is wat het is in je eigen soChicken Broednest, onze super-effectieve leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

Je Broednest helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je Broednest verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Kan ik deze cursus volgen in mijn eigen tempo?

Jazeker. Nadat je de cursus hebt besteld kun je gewoon beginnen wanneer jij wilt. Het Broednest remt je soms af in je voortgang voor beter resultaat - zodat je niet alle lessen in één middag doorspit. Maar verder kun je alles in je eigen tempo volgen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Voor altijd. Als je de cursus hebt besteld blijft deze voor altijd beschikbaar in je Broednest. En niet alleen dat - je krijgt ook automatisch toegang tot alle verbeteringen die ik doorvoer in de cursus.

Kan ik deze cursus ook in boekvorm bestellen?

Nee. Dit is de online cursus bij het boek Leven met wind mee. Dit boek is verkrijgbaar in papieren vorm, deze cursus is enkel online toegankelijk via je eigen Broednest.

Kan ik deze cursus ook volgen zonder het boek?

Jazeker. Ik heb het zo ontwikkeld dat de twee elkaar versterken, maar dat ze ook zonder elkaar goed werken. Dus ook als je geen zin hebt om het boek erbij te bestellen zal deze cursus je vooruit helpen.

Ik hoorde dat ik korting kan krijgen?

Kopers van het boek Leven met wind mee ontvangen korting op deze cursus. Dus als je van plan bent om de cursus te kopen, overweeg dan zeker ook om het boek te bestellen via deze link.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft Het is wat het is in je eigen soChicken Broednest. Onze super-effectieve leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 365 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de eCursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Van elke verkoop zetten we €5 aan het werk voor een mooiere wereld. We investeren o.a. in duurzaamheid, eerlijke handel en microkredieten.
Lees meer...

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Ervaar ook een stralend zonnetje van binnenuit. ☀️

Normale prijs: € 45

Nu: 30

Direct inschrijven

Of wissel hier je unieke code in.

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net
?