«
Eindelijk - zo lukt gezond eten je wél!

Ontdek hoe je steeds beter wordt in gezond eten. Met minder moeite en meer plezier. Ontdek mijn nieuwste stappenplan naar een blei lijf. :)

Gezond leven en afvallen wordt veel te ingewikkeld gemaakt. Hoe zorg je ervoor dat je ongezonde meuk laat liggen en stap voor stap steeds gezonder kunt eten met steeds minder moeite? Ik laat het je zien in deze praktische online cursus.

Direct inschrijven


(scroll naar beneden voor meer)

De chocolade wél laten liggen

Je weet allang wat je beter wel en niet kunt eten. Je hebt al zoveel boeken en dieten geprobeerd. En het lijkt allemaal zo logisch. Je houdt het een tijdje vol, maar vroeg of laat komt de klad er weer in.

Want Tony heeft een zeezout karamel reep gemaakt. Pfff. 🙈

Tja. Gezonder eten draait om het aanpassen van een heleboel kleine gewoontes. En zodra je die gewoontes verandert, zal je gezondheid vanzelf beter worden.

Want je wordt wat je vaak doet. Als je vaak chocolade eet word je vet. Als je vaak broccoli eet voel je je energiek en voelt je lijf zich blij.

Zo simpel is het. Maar dat wist je al. De vraag waar je mee worstelt is niet zozeer "wat moet ik wel en niet eten?" Want je weet best dat het antwoord meer groente, minder bende is. De vraag is vooral: "hoe zorg ik ervoor dat ik de bende laat staan en kies voor gezonder eten?"

Laten we daar eens naar kijken.

Je weet allang dat je minder Tony's moet eten. De vraag is vooral: hoe zorg je ervoor dat je gezond eten volhoudt met minder moeite?

De soChicken kijk op gezond eten en afvallen

Jelle HermusJe helpen veranderen in kleine stappen, daar kan ik je mee helpen. Ja - in blei lijf zullen we behandelen wat je beter wel en niet kunt eten. Want het is goed als we op één lijn zitten. We bewegen in kleine stappen richting een gezond onbewerkt plantaardig eetpatroon. Want plantaardig is de toekomst.

Maar dat is niet eens waar je de meeste vooruitgang zult boeken. Ik ga je vooral helpen om voor eens en voor altijd je gewoontes aan te passen. Zodat je de rest van je leven gezonder kunt eten - met veel minder moeite.

En dat is ontzettend belangrijk. Want als je het permanent vol kunt houden, zul je permanente resultaten zien. Er is namelijk één ding erger dan geen platte buik krijgen. En dat is een platte buik krijgen en hem daarna weer verliezen.

Dat wil je niet. Je wilt een goed gewicht bereiken, gezonder worden en je lekker fit en energiek voelen. Nu, volgende maand én de rest van je leven. Je wilt een permanente upgrade in je lijf, geen tijdelijke opleving.

Als je een gezond eetpatroon niet vol kunt houden, zijn de resultaten die je behaalt per definitie tijdelijk. Daarom richten we ons op permanente verandering.

Steeds beter worden in gezond eten 🥑

Beter worden in gezond eten - daar gaan we mee aan de slag in deze online cursus. Niet eindeloos praten over voedingsmiddelen. Maar aan de slag met de redenen waarom je kiest voor ongezonde voeding. En slimme manieren om gezonder te eten met meer plezier en minder moeite.

Wat kan blei lijf voor je betekenen?

 • Leer slimme, eenvoudige gewoontes aan waardoor gezond eten moeiteloos wordt.
 • Beweeg stap voor stap richting een onbewerkt plantaardig eetpatroon.
 • Ontdek slimme tips en hacks om gezond eten wél vol te houden.
 • Kom razendsnel weer overeind wanneer je terugvalt.
 • Stop met jezelf veroordelen.
 • Herken emotie-eten en vind gezondere manieren om met je emoties om te gaan.
 • Leer hoe je simpel en snel afvalt op een gezonde en slimme manier.
 • Ontdek lekkere en makkelijke recepten.
 • Verander vanuit compassie en liefde voor jezelf én je omgeving.

Je ontdekt hoe makkelijk het kan zijn om te bewegen richting een plantaardig onbewerkt eetpatroon. Een manier van eten die lief is voor het klimaat, de dieren én je lijf. Met de handvatten, oefeningen en technieken in blei lijf zul je er steeds beter in worden.

Onbewerkt plantaardig eten is lief voor de wereld, de dieren én je lijf. Daarom - plantaardig is de toekomst. 😃

## Je staat er niet alleen voor

Nee. Je vindt het vast fijn om een beetje houvast te hebben. Daarom heb ik samen met Billy (mijn vriend en foodblogger op billybilly.nl) heerlijke recepten ontwikkeld die voldoen aan de richtlijnen in blei lijf.

Helemaal plantaardig en lekker onbewerkt. Zodat je met minder moeite je lijf blij kunt maken.

Lekker én lekker makkelijk.

Recepten en weekmenu

Bij blei lijf ontvang je ook een praktisch recepten eBoek vol met inspirerende, simpele en gezonde recepten. Boordevol tips en suggesties hoe je slimmer en sneller klaar kunt zijn met koken.

Daarnaast heb ik ook een weekmenu voor je ontwikkeld als je zoekt naar iets meer houvast. Lekker makkelijk!

Je vindt de recepten en weekmenu gewoon in je Broednest, net als de cursus.

blei lijf is mijn meest uitgebreide Broednest cursus tot nu toe. Boordevol inspiratie, tips, slimme hacks en verrassende technieken om steeds gezonder te eten met steeds minder moeite.

Hoe wordt deze online cursus beoordeeld?

Terwijl je de cursus volgt zijn er diverse manieren om je feedback achter te laten. En ik krijg een heleboel feedback binnen. Al deze feedback wordt gelezen en weer terug verwerkt in de cursus.

De cursus wordt daardoor steeds beter. Aan het einde van de cursus krijgen deelnemers de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over de cursus zeggen.

Deze online cursus krijgt momenteel een gemiddelde beoordeling van 8.9 - en we gebruiken alle feedback om dit cijfer verder te verhogen. Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

 • Beoordeling: 10
  “Deze cursus is een verademing na alle diëten en kookboeken die ik al heb geprobeerd. Dit is een realistische kijk op het omgaan met voeding en je lijf. Een aanrader!! Ik ben er 100 procent van overtuigd dat deze cursus blijvend invloed op je leven gaat hebben! Ik zou zeggen gun jezelf dat!!!!”
  Alianne (45) uit Uithuizen
 • Beoordeling: 9
  “Eenvoud en duidelijkheid. Wat je kan doen om gezonder te eten, welke stap je vandaag al kan zetten. Waarom je niet perfect hoeft te eten. Waar je op kan letten - wat kan je beter laten en waarvan kan je beter juist meer eten. Heel praktisch toepasbaar. De valkuilen zijn erg herkenbaar. Met zachte hand word je op het juiste pad geleid. Dit is voor iedereen haalbaar.”
  Greet (34) uit Cuijk
 • Beoordeling: 9.6
  “Jelle , ook met deze cursus heb je me weer duidelijk gemaakt wat mijn eigen inbreng behoort te zijn. Verantwoordelijkheid voor elke hap en voor elke niet gezette stap. Telkens ben ik zo blij dat ik mag meegenieten van jouw tips , liefde , warmte en genegenheid.”
  Tonny (72) uit Etten-leur
 • Beoordeling: 6
  “Blei lijf is een inspirerende en toegankelijke cursus die je helpt om gezond(er) te eten en beter voor jezelf te zorgen.”
  Georgette (63) uit Haarlem
 • Beoordeling: 8
  “Mocht je jezelf hopeloos Ted ik vinden. Relax en kom in Jelles mood waarmee de kilo's als sneeuw voor de zon verdwijnen zonder stress”
  Antonie (52) uit Utrecht
 • Beoordeling: 9.5
  “Leuke en leerzame cursus, lekker simpel, je krijgt het gewoon zoals het is.”
  Kimberly (29) uit Katwijk Aan Zee
 • Beoordeling: 9.8
  “Beetje nieuwsgierig naar de ideen van zo een jonge gast. Deze eCursus bewijst dat met wat gezond verstand heel wat bereikt wordt.Leest heel vlot,en geeft je de goesting er ook echt mee te starten en vol te houden,met valkuilen en al.Jelle verteld alles zo gewoon,dat niets moeilijk is,is ook niet. We krijgen maar 1 lichaam en 1 leven om te leven.”
  Cecile (65) uit Stevoort
 • Beoordeling: 9
  “Een fijne cursus om de kennis die ik grotendeels al had in stukjes en beetjes had, nog eens op te frissen, te herhalen. En dat in een prettige, laagdrempelige schrijfstijl. Met humor en relativeringsvermogen en tegelijk veel wijsheid. Ook las ik nieuwe invalshoeken en nuttige, voor mij nieuwe, tips. Ik ga hem over een tijdje gewoon nog eens herhalen. Dankjewel Jelle!”
  Manon (42) uit Klundert
 • Beoordeling: 9
  “Ik eet al een tijdje gezond, toch heeft deze cursus me nieuwe inzichten en praktische tips opgeleverd én lekkere recepten, zoals de bloemkoolpizzabodem.”
  Rinske (45) uit Zutphen
×

Tijdelijke aanbieding

blei lijf is mijn meest uitgebreide cursus tot nu toe. Met meer inspiratie, meer tips en meer slimme hacks die je stap voor stap helpen om steeds gezonder te eten met steeds minder moeite.

Ik zou de cursus makkelijk kunnen verkopen voor € 99,-. Maar ik ben aan het experimenteren met een lagere prijs, om zo meer mensen te kunnen helpen.

Dus hoewel de cursus bomvol tips zit, heb ik de prijs laag weten te houden. Je hoeft geen bakken met geld uit te geven aan persoonlijke begeleiding of dure superfoods die vooral je portemonnee helpen afslanken. Met deze cursus behaal je een geweldig resultaat voor veel minder geld.

Ik weet niet tot wanneer ik dit experiment laat lopen. Dus als je de cursus voor deze prijs wilt hebben, schrijf je dan nu in. En geen zorgen - zoals altijd ontvang je ook op deze cursus 365 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Als blei lijf niet werkt voor jou, krijg je gewoon je geld terug.

Zullen we samen aan de slag gaan om je lijf blijer te maken? 😃

Direct aan de slag

Word ook een superster in gezond eten. Begin direct - leer nieuwe gewoontes aan, ontdek recepten en praktische weekmenu's.

Normale prijs: € 99

Nu: 49

Van dit bedrag investeren wij bovendien vijf euro in een mooiere wereld.

Direct inschrijven

Inhoud van blei lijf

Deze eCursus bestaat uit 7 modules en 25 lessen. Elke les bevat prikkelende invul opdrachten, en veel lessen bevatten praktische oefeningen.

 • Module 1 De basis van blei lijf
 • Module 2 Vermijden en verorberen
 • Module 3 Slimme gezonde gewoontes
 • Module 4 Zo houd je het makkelijk vol
 • Module 5 Met je emoties meewerken
 • Module 6 Slimme health hacks
 • Module 7 Simpel en gezond afvallen

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo

Nadat je de eCursus hebt betaald blijft hij altijd beschikbaar in je Broednest. Het Broednest remt je soms af in je vooruitgang voor het beste resultaat. Verder volg je blei lijf volledig in je eigen tempo. Je kunt er zo lang over doen als je wilt en je kunt altijd opnieuw beginnen als je wilt.

Werkt op al je apparaten

Je beleeft blei lijf in je eigen soChicken Broednest, onze super-effectieve leeromgeving die je razendsnel helpt broeden op een leuker leven.

Werkt op al je apparaten

Op je smartphone, laptop, tablet en spelcomputer. Zo kun je altijd en overal verder broeden.

Interactieve opdrachten

Simpele, interactieve opdrachten zetten je aan het denken en helpen je je leven leuker te maken.

Liefdevolle service

Heb je problemen? Geen zorgen. Je vindt je antwoord snel via het warme Servicenest. En anders helpen we je graag verder.

Vooruit in het perfecte tempo

Je Broednest helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.

Al je soChicken producten bij elkaar

Wil je verder broeden? In je Broednest verzamel je al je soChicken online cursussen overzichtelijk bij elkaar.

Veilig en vertrouwd

Wij doen er alles aan om je gegevens in het nest te houden. Met een beveiligde verbinding en strenge privacy maatregelen.

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus heeft een minimumlengte van ongeveer drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Er zijn pauzes ingebouwd zodat je de stof echt verspreidt over meerdere dagen, maar je bepaalt zelf hoe lang je erover wilt doen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De cursus is geschikt voor iedereen die beter wil worden in gezond eten, en wil bewegen richting een onbewerkt plantaardig eetpatroon. Maar zelfs als je niet plantaardig wilt gaan, zullen de lessen rondom gewoontes, emotie-eten en gezond afvallen je vooruit helpen.

Waarom draait blei lijf om plantaardig eten?

Omdat plantaardig de toekomst heeft. Een (voornamelijk) plantaardig eetpatroon is milieuvriendelijker, veroorzaakt veel minder leed en is gezond voor je lijf. Het is de makkelijkste manier om een hele berg ellende te voorkomen.

Maar geen zorgen - de cursus is geen zogenaamde 'vegan propaganda'. We kiezen plantaardig omdat het werkt, gezien de doelen die we willen bereiken. Dat wil dus niet zeggen dat je 100% veganist hoeft te worden. We zetten stappen in de plantaardige richting. Hoever jij daarin wilt gaan is aan jezelf. De recepten die je bij de cursus vormen een bron van inspiratie - maar jij beslist wat je wel en niet in je mond stopt.

Geen oordelen. Gewoon samen steeds beter worden in gezond eten.

een geweldige ervaring

We doen er bij soChicken alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.


Je beleeft blei lijf in je eigen soChicken Broednest. Onze super-effectieve leeromgeving die je helpt broeden op een leuker leven.


We willen blije gezichten zien, daarom ontvang je 365 dagen garantie op ieder soChicken product. Als de eCursus voor jou niet werkt, krijg je je geld terug.


Van elke verkoop zetten we €5 aan het werk voor een mooiere wereld. We investeren o.a. in duurzaamheid, eerlijke handel en microkredieten.
Lees meer...

We zetten € 5 aan het werk

Van elke verkoop zetten we vanuit soChicken vijf euro aan het werk om de wereld mooier te maken, in samenwerking met Triodos Bank en Kiva.

Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw euro's continu aan het werk blijven voor een wereld met meer duurzame energie, bio-diversiteit, eerlijke handel, onderwijs, cultuur, schoon water, etc.

We investeren in duurzame fondsen en kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

×

Ja, dit wordt 'm

Word ook een superster in gezond eten. Begin direct - leer nieuwe gewoontes aan, ontdek recepten en praktische weekmenu's.

Normale prijs: € 99

Nu: 49

Direct inschrijven

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash IBAN bankoverschrijving SOFORT Banking Belfius Direct Net Bitcoin
?